Bíborka

Bíborka kislányomról, hogy hogyan fejlődik. Mik történnek velünk.

Friss topikok

  • Uzsiii: Kedves Blogíró! Udvarnoky Zsófia vagyok, végzős a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudomá... (2011.10.26. 16:44) Visszaemlékezés: május óta nem igazán írtam
  • sylvie76: @Szkupika: Köszönjük szépen! Igen hihetetlen, hogy már két év telt el azóta. És most már megy is. ... (2011.02.20. 08:57) Szülinap
  • sylvie76: @mikahock: Pillanatok alatt el is fogyott, de majd ha jöttök haza sütök megint. Köszi, most Imi d... (2010.10.12. 21:35) Torna
  • sylvie76: @Szkupika: Akkor okés ha rendben van minden. :) Nekünk is volt szülői hétfőn, de Imi volt, mert én... (2010.09.08. 19:28) Debrecen
  • sylvie76: @Szkupika: Köszi (2010.07.21. 19:22) Nyaralás a Beregben

Indafotó képek

Óvónénik

2010.08.26. 06:47 - sylvie76

Tegnap voltak az óvónénik Petinél. Telefonáltak, hogy legyünk itthon mert jönnek. Már azt hittem nem is jönnek, mert hét óra volt, de csak jöttek. Peti úgy be volt sózva, hogy nem akart elaludni délután, aztán meg már olyan fáradt volt, hogy bealudt öt körül. De mire jöttek addigra felkelt és magáhoztért. Majd 20-án kezdünk. Addig még van egy kis idő. De azért majd addig be-benézünk. Ismerkedünk a hellyel a gyerekekkel meg a kis Wc-vel. Ezzel egy darabig biztos gondban leszün, de én reménykedem, hogy hamar megszokja.

Kedden Bíborkát átvittem Ladányba fül-orr-gégére. Rendben talált mindent. Aztán kedd este telefonált a védőnénink, hogy másnap ha tudunk menjünk, mert 18 hónapos a Bibi és mennünk kell. Hirtelen nem is emlékeztem rá, hogy ilyenkor szuri is van. De kaptunk. Eddig egy védőoltással sem lázasodott be nekem egyik gyerkőc sem. De most Bibi ezzel igen. Már délután is, meg egész éjszaka lázas és nyűgös volt. Sokat fent voltunk. De már reggel nem éreztem lázasnak. Most délelőtt megyünk Mártihoz Debrecenbe. De ha felkel és csak lázas lesz akkor nem megyünk.

Végül is nem mentünk Debrecenbe, mert két napig védőoltás után nem lehet. De majd lehet hétfőn viszem ha megyünk úgy is Vikivel az allergia vizsgálatra. Meg ha lehetett volna vinni akkor se vittem volna, mert csak lázas még mindig.

Délelőtt voltak Miciék, gyerkőcök kijátszották magukat, már régen nem találkoztak.

 

Kiruccanás Pestre

2010.08.23. 21:22 - sylvie76

Először is mióta nem jelentkeztem voltunk bőrgyógyászaton Vikivel, kapott két féle krémet, egyet éjszakára egyet nappalra. Ma voltunk vissza kontrollon és rendbe van a bőre. Holnap meg Bibit viszem majd a füll-orr-gégészetre, mert ugye a múltkor potyára mentünk át, szabadságon volt a doki.

Ma Vikinek érte mentünk a könyveiért is, meg még vettünk ezt-azt ami kell és kimaradt.

Voltunk családi horgáasznapokon is. Jó volt nagyon, sok program a gyerkőcöknek és sok féle kaja. Kint volt egy tűzoltó autó és egy rendőr autó, megnézhették a gyerkőcök. Volt póni és szekér, azt is kipróbálhatták a gyerkőcök. És voltak nagymotorok azokra is felülhettek. Kint volt a Ficánka családi napközi is. A kicsiknek nagyon tetszett a sok-sok játék. És volt henna a nagyobbaknak és sminkelés.

A múlt héten szerdán meg elmentünk Pestre, csütörtökön kimentünk a vidámparkba. Tetszett a gyerkőcöknek nagyon. Én is kipróbáltam ezt-azt. Mondtam Vikinek, hogy amire szeretne felülni és csak szülővel lehet arra felülök vele. Szegény volt egy amit kinézett, de nem gondolta, hogy ennyire forog össze-vissza, de szerencsére sikerült megnyugtatni és nem lett semmi gond, de már az elején elfehéredett. Nem bírta. De csak addig könyörgött üljünk fel a hullámvasútra is. Na mikor kiszálltunk azt mondta soha többet nem ül fel. Nem rám ütött. Én még olyanra is felültem amin fejjel lefelé lógtam. Csak  hamar eltelt az idő és indultunk vissza, mert busszal és metróval mentünk, hogy azzal is ismerkedjenek a gyerkőcök. Itt vidéken olyat nem látnak. De Peti minden megállónál a metrónál kiabált, hogy mégegyszer. A nagy mozgólépcső is tetszett neki. Volt kicsiknek való hullámvasút is, de Peti azt mondta, hogy köszönöm elég volt. Félt rajta ő is.

Volt Iminek a nagynényje a menyével és a két unokájával a vidámparkban és hívtak bennünket másnapra, hogy menjünk át hozzájuk is, mert ott a medence és a gyerkőcök pancsolnak egyet. Csak Imi másnap indult még tovább horgászversenyre és én paráztam egy kicsit, hogy elinduljak-e a három gyerekkel busszal, mert át is kellett szállni. De csak elindultunk és sikersen oda is értünk. A gyerkőcök aludtak egy nagyot délután és elég későn indultunk vissza már sötét volt mire vissza értünk.

Másnap meg délután kimentünk a repülőteret megénézni, két repülőt láttunk is felszállni. Ez szombaton volt és délben a Viki kapott egy tortát. Megünnepeltük a szülinapját. 11 éves lett. Az ajándékait nem vittük el, itthon kapta el. Vasárnap még kimentünk az Imi keresztszüleihez is. Ők még Bíborkát nem is látták. Aztán vissza mentünk, megebédeltünk és irány haza Nádudvarra.

 

 

 



süti beállítások módosítása