Bíborka

Bíborka kislányomról, hogy hogyan fejlődik. Mik történnek velünk.

Friss topikok

  • Uzsiii: Kedves Blogíró! Udvarnoky Zsófia vagyok, végzős a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudomá... (2011.10.26. 16:44) Visszaemlékezés: május óta nem igazán írtam
  • sylvie76: @Szkupika: Köszönjük szépen! Igen hihetetlen, hogy már két év telt el azóta. És most már megy is. ... (2011.02.20. 08:57) Szülinap
  • sylvie76: @mikahock: Pillanatok alatt el is fogyott, de majd ha jöttök haza sütök megint. Köszi, most Imi d... (2010.10.12. 21:35) Torna
  • sylvie76: @Szkupika: Akkor okés ha rendben van minden. :) Nekünk is volt szülői hétfőn, de Imi volt, mert én... (2010.09.08. 19:28) Debrecen
  • sylvie76: @Szkupika: Köszi (2010.07.21. 19:22) Nyaralás a Beregben

Indafotó képek

Véreredmény

2010.03.05. 21:49 - sylvie76

Ma telefonáltam a genetikára, megkérdezni a véreredményét Bibinek. Sajnos a vas nem jó, de az összes többi jó. Majd küldik postán és vinni kell a házi orvosnak, ő majd ír neki rá gyógyszert.

Ma voltam fodrásznál, de előtte még a barátnőmhöz ugrottam el, mert meg kért egy olyan feladatra amit én el is vállaltam. Minden erőmmel azon leszek, hogy megfeleljek. Kis plusz munka nekem, de a jó cél érdekében mindent. Majd később részletesebben is írok róla. Most csak annyit, hogy Titkári feladataim lesznek.

A hajam az szuper lett. Vagy is nekem tetszik. És a körmöm is maniküröztettem, szépen kifestették. Nagyon ritkán szoktam, mert nem nagyon bírom rajta a festéket, de holnap polgárőr buliba megyünk.

Dá-dá-dá

2010.03.03. 14:02 - sylvie76

Tegnap Bíborka megtanulta, hogy ha üt valamit a kis kezével azt kell mondani, hogy dá-dá-dá:))

Próbálom erőltetni, hogy négykézláb álljon mint már régebben is, de nem akarja, állandóan kiegyenesíti a lábát és maci állásba áll. :))

Most meg letettem mert elaludt és fel is riadt, felült ahogy szokott spárgába, de vissza is aludt közben előrehajolt és úgy horkolt tovább. Spárgába a lába és előre hajolva. Lefényképeztem, de majd ezt is felrakom majd, csak telefonról most nem tudom feltenni, mert még nincs itthon a kártyaolvasó. De pótlom hamarosan.

Ma meg Peti autójaival játszott. Felfordította és forgatta a kerekét, mint ahogy tanulták Mónikával a korai fejlesztésen. Olyan jó látni, hogy sok mindent amit ott tanulnak meg még itthon én is gyakoroltatom vele, szépen csinálja magától is.

Ma szólt Mónika, hogy nem lesz ott így csak fizikoterápiánk lesz holnap.

 

sylvie76: Bibo3

Kontroll

2010.03.02. 14:50 - sylvie76

Ma voltunk Debrecenbe a Genetikán kontroll vizsgálaton. Vettek tőle vért, megnézik ami náluk esetleg rossz lehet és majd pénteken kell telefonálnom az eredményért. Most annyit ajánlott a doktornő, hogy folsavat azt szedjük.

A vérvétel első nekufutásra nem sikerült, de másodjára már sikerült, pedig tavaly mikor a bevérzései voltak, olyan szépen levette ott, szerintem egy asszisztens. És akkor még nem is sírt és elég sok vért le tudott venni tőle.

Most már szerintem ezt nézik fél évente neki.

Státusz nagy vonalakban: kissé lemaradott, de összességében jó benyomást keltő csecsemő. Izomhypotoniája mérséklődött, ízületek híperflexibilitása markáns. Mozgásteljesítménye várakozáson felüli - vizsgálóasztalon egy percig nem marad meg, önnállóan fordul,felül, ablakon át nézeget.  Beszédfejlődés még nem indult meg, de gagyarászik.

Na és van egy olyan amit nem értek, de majd pénteken telefonálok és akkor rákérdek, mert azt van írva, hogy kontroll fél év múlva, szemészeti és F-O-G vizsgálat addig legyen.

Na hát ha ez fog vizsgáalt akkor engem ki is nevetnének ha vinném fogvizsgálatra, mert foga az még nincs. De lehet ez valami rövidítés. Nem tudom, még utána járok. Ha valaki tudja rá a választ akkor kérem szépen írjon már nekem egy rövid kometet róla.

 



süti beállítások módosítása