Bíborka

Bíborka kislányomról, hogy hogyan fejlődik. Mik történnek velünk.

Friss topikok

  • Uzsiii: Kedves Blogíró! Udvarnoky Zsófia vagyok, végzős a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudomá... (2011.10.26. 16:44) Visszaemlékezés: május óta nem igazán írtam
  • sylvie76: @Szkupika: Köszönjük szépen! Igen hihetetlen, hogy már két év telt el azóta. És most már megy is. ... (2011.02.20. 08:57) Szülinap
  • sylvie76: @mikahock: Pillanatok alatt el is fogyott, de majd ha jöttök haza sütök megint. Köszi, most Imi d... (2010.10.12. 21:35) Torna
  • sylvie76: @Szkupika: Akkor okés ha rendben van minden. :) Nekünk is volt szülői hétfőn, de Imi volt, mert én... (2010.09.08. 19:28) Debrecen
  • sylvie76: @Szkupika: Köszi (2010.07.21. 19:22) Nyaralás a Beregben

Indafotó képek

Szülinapi beszámoló

2010.02.20. 16:08 - sylvie76

Tegnapi napunk szépen sikerült. Már délelőtt volt a Bíborka Mici keresztanyukája megköszönteni, ő volt az első. :)) Én is vettem Bibinek játékot, de Peti megint lenyúlta tőle:)) De majd nő már Bibi és majd vissza szerzi tőle előbb-utóbb a játékokat.

Aztán kimentünk anyuval a temetőbe, addig anyósom volt itt a gyerkőcökkel, de siettem haza. Jó volt mert a Bibi Kukker keresztapja kivitt bennünket, mert ő is jött a temetésre.

Közben kaptunk köszöntő sms-t is egy ismerőstől akinek szintén szülinapja volt tegnap, és hívott a Zoli keresztapuja Bibinek és ő is felköszöntötte.

Imi meg főzött egy kis pörköltöt, mert Erzsi keresztanyuja Bibinek szólt, hogy hoznak Bibinek tortát és csináltunk egy kis vacsit. Megvacsoráztunk, jött húgom is, hozott ő is Bibinek ajándékot. Anyu meg telózott, hogy jönne ő is, felvágtuk e már a tortát. Mondom neki nem, jöjjön gyorsan, megvárjuk.

Na hát a torta az nagy szám volt. :)) Bibi nagy csodálattal nézte a tüzijátékot, aztán azt akartuk fujja el a gyertyát, de nem fújni akarta, hanem megfogni. Na sikeresen ki is kapta a tortából, de szerencsére nem égette meg magát, gyorsan el is fújtuk Erzsivel egyszerre.

Bibi jól kikenekedett. Annyira tetszett neki a torta, hogy ment bele két tenyérrel, aztán kente magára és a Petire is.

Aztán bementünk fürödni, na ott meg amilyen pancsit levágott. Csak úgy csapkodta a vizet. :))

Úgy-hogy szépen eltelt az első szülinapja Bíborkának.

 

sylvie76: Morcikám sylvie76: Kukucs sylvie76: Bibi az asztal tetején sylvie76: Bibi szülinapi tortája sylvie76: Borostyán nyaklánc Bíborkán sylvie76: Csapok bele sylvie76: Kukucska

Szülinap

2010.02.19. 09:13 - sylvie76

Kívánom, Drága kis csillagom,
Kísérjen öröm és boldogság utadon.
Annyiszor nevess, ahányszor rád nézek,
Adjon sok szeretet Neked az élet.
Vidáman nőj fel, légy egy kis angyal,
Mosolyoddal hozz, csacsogj ajkaddal.

Mondd ki az első szót, tedd meg az első lépést,
Ha tudok megválaszolok, mindent kérdést.
Átölellek Téged, Rádmosolygok kedvesen,
Köszönöm, hogy az Anyukád lettem.

3 kis szöszi ördög, Anyukája vagyok,
S a 3 kis ördög teszi, széppé a napot.
Drága kicsi Lányom, azt kívánjuk Neked,
Boldogan és egészségben éld az életed.

Sok boldog szülinapot Bíborkánk!!

 

Holnap nagy nap lesz

2010.02.18. 18:09 - sylvie76

Holnap lesz Bíborka egy éves nagy lány.

Ma voltunk korai fejlesztőn és egyre ügyesebb. Tornán most voltunk utóljára, majd szeptemberbe megyünk megint újra. Jelzem megint végig sírta:(

Beadtuk az egyszeri segélyhez a kérelmet az egészség pénztárba. Jövő héten meg intézem a közlekedésit meg a parkolási igazolványt.

Anyunak most ma lézerezték a másik szemét is meg, de nem tudták teljesen megcsinálni, így a jövő hónapban megint mennie kell. :(

Mamát is bevitte a mentő vizsgálatra, mert csak nincs jól, most telefonált anyu, hogy bent kellett maradnia most mennek be hozzá, visznek neki be cuccot.

Tegnap voltunk egy megbeszélésen, hogy engedjük e a lányokat profi versenyre. Én mondtam nekem mindegy melyikre mennek, de csak az egyikre. Tehát vagy profira mennek vagy amatőrre. De ők a profit választották. Így az idén kupáznak.

Holnap meg farsang lesz a suliba. Sütöttem egy adag kókuszkockát, de még nem tudtam beforgatni, de most már megcsinálom, mert jött a húgom és segít, a gyerkőcökre vigyáz, ráfigyel. Bibi egész délután fent volt nem aludt. Bedzeg délelőtt meg fáradt volt és nem tornázott.

Holnap csinálunk képeket és majd jelentkezem.

Ez egy régebbi kép a csajokról, első fellépésük, már nem ők a capattársai a Vikinek.

 

sylvie76: Praktikerben

Doktornőnél

2010.02.16. 09:30 - sylvie76

Voltunk tegnap a doktornőnél. Ezt írta: Nagyon szépen fejlődik. A karok funkciója csaknem szimmetrikus. A bal kézzel nyúl inkább. Kefejezetten laza ízületek, hypotoniásabb izomzat. A mozgásfejlődése egyenletes, rutinszerűene gurul, kúszik, felül, négykézláb helyzetet rövid ideig tartja meg. Figyelmes, játékokkal manipulál. Gőgicsél. Szociális érettsége is kielégítő.

Vélemény javaslat: Elektroterápia fokozatos elhagyása. Masszírozás és koria fejlesztés menjen tovább, egyéni tornát otthonában gyakorolják. Májusban kontroll.

Hát ennyi. Kértünk 7 pontos papírt is. Előtte meg még voltunk fizikoterápián. Kicsit elhúzódott az időpontunk és Bíborka pont előtte elaludt mielőtt bementünk a doktornőhöz, de szerencsére felkeltettük és azért megmutatta, hogy mit tud.

Ma meg várjuk a nyakláncot. Hozza a futár. Majd teszek róla fel képet ha már a nyakába lesz.

sylvie76: Kukucska



süti beállítások módosítása