Bíborka

Bíborka kislányomról, hogy hogyan fejlődik. Mik történnek velünk.

Friss topikok

  • Uzsiii: Kedves Blogíró! Udvarnoky Zsófia vagyok, végzős a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudomá... (2011.10.26. 16:44) Visszaemlékezés: május óta nem igazán írtam
  • sylvie76: @Szkupika: Köszönjük szépen! Igen hihetetlen, hogy már két év telt el azóta. És most már megy is. ... (2011.02.20. 08:57) Szülinap
  • sylvie76: @mikahock: Pillanatok alatt el is fogyott, de majd ha jöttök haza sütök megint. Köszi, most Imi d... (2010.10.12. 21:35) Torna
  • sylvie76: @Szkupika: Akkor okés ha rendben van minden. :) Nekünk is volt szülői hétfőn, de Imi volt, mert én... (2010.09.08. 19:28) Debrecen
  • sylvie76: @Szkupika: Köszi (2010.07.21. 19:22) Nyaralás a Beregben

Indafotó képek

Bíborka felül

2010.02.14. 16:23 - sylvie76

Bíborka most már lépten nyomon felül. :)) Nagyon ügyes. És most figyeltem próbálja az ágyba megkapaszkodva húzni magát felfelé állásba. Mondjuk még ez korai, de had próbálja ha magától csinálja akkor had csinálja.

Viki most telefonált, hogy másodikok lettek nyolc csapatból. Diák olimpián. Már el is indultak haza. Jövő hónapban második forduló.

Petit meg szokatnám a cumiról lefelé. Ma reggel elvettem tőle és kérte egy párszor de beletörődött, hogy nincs. De már délután álmos volt kérte, odaadtam el is aludt vele.

Voltak itt Imi nővéréék Margitkáék, ebédre hívtuk őket meg Mamát is. Imi főzött korhelyesen halászlevet. Nagyon finom lett. Én meg sütöttem boci mobilt, ez egy finom túrós süti.

Most egy pár napja egész éjszaka nyösztet Bíborka, biztos a kis foga kínozza. Még mindig nincs egy foga sem. Ezért ma ráakadtama neten, hogy lehet rendelni is borostyán nyakláncot. Így meg is rendeltem neki. Remélem hatni fog.

sylvie76: IMG 0644

BCG oltás

2010.02.10. 20:07 - sylvie76

Ma megkapta Bíborka a BCG újra oltást, mert nem fakadt meg neki. Egy kicsit sírt mikor megkapta, de aztán szépen megnyugodott. Ügyes kiscsaj. Aztán hazafelé jövet bementem egy két helyre, zöldségféléket, húst vásárolni és már nagyon sírt, így nagyon siettem és indulás haza. El is aludt hazafelé jövet, majd két órát aludt a bakakocsiban.

Peti meg anyuval és tesómmal elment mamáék, de elaludt és várták, hogy felkeljen és utána indulás haza. Mikor Imi hazajött meg elvitte magával mentek egy kicsit csavarogni.Úgy-hogy ma csak csavargott Petykám.

Viki meg szokás szerint edzésen volt délután, most mentek még a héten minden nap és mennek is, mert vasárnap diák olimpia lesz. Most megint volt egy kis összezördülés a lányok között és természetesen megint a Viki lett kifogva, ő meg szegény minden annyira magára vesz, meg az az igazság a egyik kislány túlzásba is viszi a dologokat, mint ha ő soha nem hibázna. Erre én nem hagytam annyiba tegnap felhívta, anyukájával akartam beszélni, de nem volt otthon így szépen megkértem a kislányt, már nem elsődjére, hogy hagyja már végre békén a Vikit. Mert már egyszer szóltam neki, akkor is a szembembe hazudott szépen vigyorogva, hogy ő nem volt.:( De most meg anyukájának nem tudom hogy adta elő a dolgot, mert az kedves anyukája a gyerekek füle hallatára le K.....a anyázott. Na szóval én ezek után nem szólok semmit, én az ilyenekkel nem foglalkozom, és mondtam Vikinek is, hogy engedje el a füle mellett amit mondanak neki, ő csak az edzőjével foglalkozzon és senki mással, igaz ezt már elmondtam neki egy párszor, de hát meg kell neki tapasztalnia ezeket a dolgokat és így tanul, az életből, hogy milyen emberek vannak és, hogy nem kell haragudni rájuk, mert az ilyen emberek buták és gyengék és a csúnya beszéddel és a veszekedéssel csak a gyengeségüket mutatják ki. Na de ezzel én be is fejeztem.

Tegnap voltunk fizikoterápián, a kocsink még mindig szervíz alatt állt és a Párom is ügyeletes volt, ezért a Bibi keresztapukájával mentünk, ő vitt el bennünket.

Na de ma a kocsi leműszakizott.:))



süti beállítások módosítása