Bíborka

Bíborka kislányomról, hogy hogyan fejlődik. Mik történnek velünk.

Friss topikok

  • Uzsiii: Kedves Blogíró! Udvarnoky Zsófia vagyok, végzős a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudomá... (2011.10.26. 16:44) Visszaemlékezés: május óta nem igazán írtam
  • sylvie76: @Szkupika: Köszönjük szépen! Igen hihetetlen, hogy már két év telt el azóta. És most már megy is. ... (2011.02.20. 08:57) Szülinap
  • sylvie76: @mikahock: Pillanatok alatt el is fogyott, de majd ha jöttök haza sütök megint. Köszi, most Imi d... (2010.10.12. 21:35) Torna
  • sylvie76: @Szkupika: Akkor okés ha rendben van minden. :) Nekünk is volt szülői hétfőn, de Imi volt, mert én... (2010.09.08. 19:28) Debrecen
  • sylvie76: @Szkupika: Köszi (2010.07.21. 19:22) Nyaralás a Beregben

Indafotó képek

Egy hosszú nap

2010.02.07. 16:35 - sylvie76

A tegnapi napom jó hosszúra sikerült. Ha volt kilométer hiányom akkor a tegnap nap után most már nincs. Este nyolc után felhívott Mamám, hogy le kellett hívni az ügyeletet, mert nagyon felment megint a vérnyomása. :( Még most engedték haza pénteken és már szombaton este orvost kell hívni, na hát ez nem jó. De közben kiderült, hogy a házi orvosa nem írt fel minden gyógyszert amit beállítottak neki Debrecenbe és így mivel azt nem vette be a vérnyomás megint az égbe szaladt. :(

Ja és jó lenne ha Imi elmenne és kiváltaná a gyógyszert, mert hát Papa ugye nem lát és nem tud menni a gyógyszertárba. De közben nekünk meg nincs itthon a kocsi, mert szervízelés alatt áll, így mivel már a gyerkőcök már megfürödtek én keltem útra és lementem hozzájuk hóesésbe a receptért, aztán el az ügyeletes gyógyszertárba, majd vissza a gyógyszerrel. De most már bevette és jobban van megint. Úgy-hogy nehéz, kalandos és fárasztó estém volt. Volt fél 11 mire lefeküdtem, mert még leszedtem a ruhákat a szárítóról és kiteregettem a másik csapatot. Nem is kellett elringatni.

Még előtte volt itt Imi két barátja, horgászás után benéztek, és Imi dicsekedett Bíborkával, hogy milyen ügyes már stabilan ül, igaz azt is hozzá tette, hogy már ilyen idős gyerekek már szaladnak, de hát nálunk már ez is nagy dolog.

Aztán beszéltük, hogy már bizony egy éves lesz nem soká, és az Imi egyik barátja mondta, hogy hú már egy éve, hogy a dolog történt. Nekem fura volt, hogy nem azt mondta, hogy hú már egy éve, hogy született a Bíborka. Bár ha belegondolok szerintem ők se tudták feldolgozni és nem tudják, hogyan viselkedjenek ezzel kapcsolatosan, pedig látják, hogy mi 100%-an elfogadtuk, hogy született egy kis Dankánk. Igaz sokkal kisebb és kevesebb súlyú mint a két nagy volt ilyen idősen. De hát ez belefér. És nagyon ügyes, okos, figyelmes kiscsaj. Nagyon büszkék vagyunk rá.

Gyógyulás

2010.02.04. 18:59 - sylvie76

Meggyógyult Bibi, még szedjük a gyógyszert, de már nem beteg szerencsére. Ma már voltunk korai fejlesztőn és tornázni is.

Kértem időpontot a doktornőhöz, majd 15-én megyünk, és az napra ha sikerül beosztani bennünket Mártikának akkor oda is megyünk még.

Ma Bíborka hozta a formáját tornán, megint csak sírt és nem nagyon csinált semmit.

Korai fejlesztőn viszont nagyon ügyes volt, csak egy kicsit elkéstünk, elég rossz volt az út.

Anyut is bevittük Mamához a kórházba, de sajnos nem találkoztak, mert elvitték Mamát vizsgálatra és míg ott volt nem vitték vissza.

sylvie76: DSCF5099

Voltunk a dokinál

2010.02.02. 14:04 - sylvie76

Elvittük Bíborkát orvoshoz. Felső légúti vírusos betegsége van. Az alapbetegsége miatt kapott antibiotikumot. Szedjük aztán csak meggyógyul hamar. Közben meg is nyugodtam egy kicsit, mert elmondtam a doktorúrnak, hogy tegnap is leizzadt Bíborka, csak úgy csurgott a víz róla, megvizsgálta és azt mondta ne aggódjak amire én gondolok olyan baj nincs. Mert ugye a kardiológián mondták, hogy figyeljek erre is, mert ha megterhelő az evés vagy torna, mozgás Bíborkának akkor műteni kell, de szerencsére nem a szíve miatt izzadt.

Ebéd előtt elaludt a két kicsi, Peti igaz hamarább, de ő is fel is kelt, mert a szomszéd jött és egy kicsit kiabálva beszélt és ugatta a kutya is, így felkelt. Elment a szomszéd, Petinek adnám az ebédet és mondja nem, nem kell. Süssünk palintát. Vagy is gyors kavartam be palacsintát és azt csináltam neki.

Ötkor meg Vikinek lesz szülői értekezlet. Így oda megyek még ma.

Nem tudok kérni időpontot, majd csak ha bemegyünk kezelésre akkor tudok személyesen. Ha nem lesz Bíborka beteg már, nem taknyosodik be akkor csütörtökön megyünk.

 

sylvie76: peti alszik


Láz

2010.02.01. 19:55 - sylvie76

Bíborka ma egész nap nyűgös volt. Állandóan nálam lett volna. Aztán délután nagy nehezen elaludt olyan negyed öt körül és mire felkelt belázasodott:( 38 fokos láza van. Remélem semmi komoly, egyébként semmi nem látszik rajta, semmi jele, mi lehet a baj. Majd holnap viszem orvoshoz.

Így nem megyünk kezelésre és Papát se tudjuk bevinni Mamához, mert úgy volt visszük be és ott lesz addig nála míg mi kezelésen leszünk. De sajnos ez van.:(

sylvie76: apa (1) másolata



süti beállítások módosítása