Bíborka

Bíborka kislányomról, hogy hogyan fejlődik. Mik történnek velünk.

Friss topikok

  • Uzsiii: Kedves Blogíró! Udvarnoky Zsófia vagyok, végzős a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudomá... (2011.10.26. 16:44) Visszaemlékezés: május óta nem igazán írtam
  • sylvie76: @Szkupika: Köszönjük szépen! Igen hihetetlen, hogy már két év telt el azóta. És most már megy is. ... (2011.02.20. 08:57) Szülinap
  • sylvie76: @mikahock: Pillanatok alatt el is fogyott, de majd ha jöttök haza sütök megint. Köszi, most Imi d... (2010.10.12. 21:35) Torna
  • sylvie76: @Szkupika: Akkor okés ha rendben van minden. :) Nekünk is volt szülői hétfőn, de Imi volt, mert én... (2010.09.08. 19:28) Debrecen
  • sylvie76: @Szkupika: Köszi (2010.07.21. 19:22) Nyaralás a Beregben

Indafotó képek

Sok-sok minden

2010.08.11. 13:49 - sylvie76

Annyi minden történik, és ilyenkor mikor ide ülök fele sem jut eszembe, mikor nem ülök itt akkor meg eszembe jut, ez is az is. Remélem nem sok minden fog kimaradni.

Hétfőn voltunk Debrecenben Vikivel az allergológián. Kapott szemcseppet és gyógyszert. Krémet nem kapott, mert menni kell vele a bőrgyógyászatra. Péntekre kaptunk időpontot. Ha majd rendbe jön a bőre akkor mennünk kell majd vissza, hogy megcsinálják neki a bőrtesztet. Hogy kiderüljön mire is allergiás.

Tegnap meg átvittem Ladányba Bibit Fül-orr-gégészetre, de ugye nem telefonáltam, mert nem kell időpontot kérni. Így mikor odaértünk derült ki, hogy szabadságon van a doki. Így ugye potyára mentünk.

Bibi most már egyre többet áll fel. És szépen egyenesen egyensúlyozik. Fogunk most már kettő van. Mikor mondom neki, hogy halló-halló, odateszi a kezét a füléhez, mint mikor telefonálunk. Ma meg már egy kis pohár játékot tett oda a füléhez. Haláli.

A szobatisztasággal is haladunk. Van olyan éjszaka, hogy nem pisilik a pelusba. Nappal is szinte csak a bilibe pisilik.

Hétvégén családi horgásznapra megyünk. Remélem jó idő lesz. Tavaly is olyan jó volt. Jövő héten meg megyünk fel Pestre a vidámparkba. Még Viki nem volt és lassan már kinő belőle.

Megvettük a tanszereket is, meg iskolatáskát, tolltartót. Igaz még maradt híjja, mert volt ami éppen kiürült a boltba. Rengeteg füzetet kellett nekik venni. Nem is értem minek ilyen sok. Majd kiderül.

Peti a múlt héten neki ment egy széknek. És csúnya kék lett a feje, két napja meg játszott a párnákkal és rá akart fejjel ugrani, de közben eltolta a kezével a párnát és belefejelt a szőnyegbe. Na még egy prezur. Nem soká neki is kezdődik az ovi. Remélem, hogy fogja szeretni. Eleinte biztos nehéz lesz ott hagyni. De csak megszokja majd. Még neki is kell egy pár dolgot venni. Torna cipőt nem, mert a Vikié azonmód olyan mint ami új. Már mint ami volt neki az oviba. És még jó is a lábára. Tesóm meg megcsinálja neki az ágybelit. A tornazsák meg a váltóruházs zsákja is megvan a Vikié, és jó állapotba még az is. Csak jelet kell rávarrnom.

Szóval készülődünk a sulira és az ovira.

 



süti beállítások módosítása