Bíborka

Bíborka kislányomról, hogy hogyan fejlődik. Mik történnek velünk.

Friss topikok

  • Uzsiii: Kedves Blogíró! Udvarnoky Zsófia vagyok, végzős a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudomá... (2011.10.26. 16:44) Visszaemlékezés: május óta nem igazán írtam
  • sylvie76: @Szkupika: Köszönjük szépen! Igen hihetetlen, hogy már két év telt el azóta. És most már megy is. ... (2011.02.20. 08:57) Szülinap
  • sylvie76: @mikahock: Pillanatok alatt el is fogyott, de majd ha jöttök haza sütök megint. Köszi, most Imi d... (2010.10.12. 21:35) Torna
  • sylvie76: @Szkupika: Akkor okés ha rendben van minden. :) Nekünk is volt szülői hétfőn, de Imi volt, mert én... (2010.09.08. 19:28) Debrecen
  • sylvie76: @Szkupika: Köszi (2010.07.21. 19:22) Nyaralás a Beregben

Indafotó képek

Névadó

2010.05.30. 06:39 - sylvie76

Tegnap volt Peti és Bibi névadója. Jól el is fáradtam, de a gyerkőcök is. Főleg Bíborkát viselte meg, hogy nem sokat tudtam vele napközben lenni, hiszen amúgy meg egész nap velük foglalkozok szinte. De ma bepótolom:))

Még a héten voltunk védőoltáson is 15 hónapos, meg még kapott egy másikat is, egy emlékeztető oltást is letudtunk. Mind két vállába egyet-egyet. De nagyon jól viselte. Nem lázasodott be, meg semmi.

Az egész délelőttöm készülődéssel telt, szerencsére Petit sikerült elaltatnom még 11 után kicsivel, így csak 10 órakor dőlt ki, de akkor aztán teljesen. Bibi meg alig aludt valamit és este se akart aludni és sokat fel is ébredt. Peti meg küszködött álmában és sokat sírdogált is.

Kora délután jöttek a keresztszülők és a vendégek, nagyszülők, felöltöztettük a kicsiket, vagy is a keresztszülők és indultunk is. Képeket teszek majd fel, de még nincsenek nálam. Aztán elmentünk a Művelődési házba és meg lettek névadózva a kicsik. Bíborka nagyon elevenében volt, pedig már előtte megpisszent a kocsiba. Kötekedett a keresztapáival. Mert két keresztapukája van és két keresztanyukája. Mici és Zoli, Erzsi és Kukker. Petinek a tesóm és Attila a keresztszülei.

Aztán hazajöttünk, befőztük a tyúkhúslevest, Imi közben elszaladt a tálakérért és a birkapöriért, megvacsiztunk, sütiket raktunk fel. Szóval jó volt minden. Remélem mindenki jól érezte magát.

sylvie76: Viki és Bibi  sylvie76: Kukker és Bibó sylvie76: Apa fiával sylvie76: Névadó 17 sylvie76: Anya és Bibi 2 sylvie76: Jár a baba, jár

Mindenki itthon

2010.05.24. 06:47 - sylvie76

Hazajött Viki tegnap este negyed 12-kor. Így teljes a létszám itthon.:))

Nagy élménybeszámolót tartott. Nagyon jól érezte magát. Nagyon jó volt az idő végig. Túráztak, fürödtek, boboztak, szombaton meg Diósgyőrben voltak, a várba volt sok-sok program. De majd még ma biztos mesél, mert már fáradt volt nagyon, tán még én álmosabb voltam mint ő. Azt mondta minden jó volt, csak keveset aludtak. Mondta is Ildikó, hogy volt két óra is mire elcsendesedtek és már fél hatkor meg már fent is voltak. Úgy-hogy tényleg alig aludtak vagy négy órát. Reggel meg ugye itthonról hatkor indultak.

Mi meg szombaton tesómék voltunk szülinapozni, megköszöntöttük Balázst. Fél hétre értünk haza, Peti az kidőlt. Már a fürdőkádba el akart aludni, de a felöltöztetésnél el is aludt. Tegnap meg voltunk kint sokat, délután meg Mama átvitte magához Bíborkát, Petit elaltattam a hintában, én meg nagytakírátást csináltam a fürdőszobában és a spájban. Selejtezgettem is egy csomót.

Meg készülgetek a névadóra, szombaton lesz a két kicsi névadója. Tervezgetem, hogy mikor mit, meg mit kell venni. Satöbbi.



süti beállítások módosítása