Bíborka

Bíborka kislányomról, hogy hogyan fejlődik. Mik történnek velünk.

Friss topikok

  • Uzsiii: Kedves Blogíró! Udvarnoky Zsófia vagyok, végzős a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudomá... (2011.10.26. 16:44) Visszaemlékezés: május óta nem igazán írtam
  • sylvie76: @Szkupika: Köszönjük szépen! Igen hihetetlen, hogy már két év telt el azóta. És most már megy is. ... (2011.02.20. 08:57) Szülinap
  • sylvie76: @mikahock: Pillanatok alatt el is fogyott, de majd ha jöttök haza sütök megint. Köszi, most Imi d... (2010.10.12. 21:35) Torna
  • sylvie76: @Szkupika: Akkor okés ha rendben van minden. :) Nekünk is volt szülői hétfőn, de Imi volt, mert én... (2010.09.08. 19:28) Debrecen
  • sylvie76: @Szkupika: Köszi (2010.07.21. 19:22) Nyaralás a Beregben

Indafotó képek

Hosszú nap

2010.04.29. 21:53 - sylvie76

A mai nap jó hosszúra és nehézre sikerült. De csak azért éreztem nehéznek, mert annyira fájt-fáj a fejem, hogy alig lehetett elviselnem, de muszáj volt. Délelőtt kezelésen és korai fejlesztőn voltunk. Délután meg vártak a kacsák amit konyha készre kellett vágni. Még szerencse, hogy a koppasztós fel is bontotta, mert szerintem még most is azt csinálnám. De szerencsére volt segítségem így este hatra be is fejeztük. Utána fürdés és fekvés, alszik már mindenki csak még én nem. De most már megyek én is.

Petin olyan jókat mosolygom mostanában. Ő az egyetlen aki figyel rám és próbál megfelelni egy pár dolognak amit én itthon elvárnék mindenkitől, aprajától naggyától, de sajnos csak ő tartaja be. Például, hogy hová rakjuk a szennyes ruhát és hová amit még esetleg fel lehet venni. Tegnap egyedül vetkezett este és a zokniját az egyiket véletlen nem a szennyes tartóba tette és gyorsan visszaszaladt és mondta, hogy rossz helyre rakta és átrakta a szennyesbe. Figyel a gyerek, tudja, mit hová kell tenni. Nem úgy mint egyesek, hiába mondom el százszor akkor se jegyzik meg. És akkor a veszekedés, hogy ő azt még fel akarta venni, minek mostam ki. Ja akkor nem a szennyes tartóba kellene tenni. Mondjuk.

Na de ez legyen a legkevesebb bajom.

Ma reggel meg hirtelen felindulásból fejbe verte Peti Bíborkát és mikor ránéztem és kérdeztem, hogy mit csinált, már fogta a fejét, hogy na ezt nem kellett volna és látszott rajta, hogy ahogy ütött már meg is bánta. Megbeszéltük, hogy a játék a Bíborkáé, de attól ő is játszhat vele, de ő fogta odaadta Bibinek és ment más játékot keresni magának. De mostanában volt vagy kétszer, hogy valamit el akart venni tőle Bibi és ő felborította és hát volt sírás rívás. De szerintem ez mindenütt előfordul ahol gyerek van.

Egyébként Bíborka huncut volt  a korai fejlesztőn. Mónika mikor mondta neki, hogy vegye ki és adja oda, na megint a háta mögött kötött ki minden, dobál mindent el. Mártinál megint ordított masszírozáskor. De aztán mikor a mászás tudományát és a felállást kellett megmutatnia, na az ment. Akkor már nem volt gond.

Jövő héten megyünk a doktornőhöz kontrollra és rákérdezek a gyógycipőre, mert most már kellene neki, mivel veláll. Szerintem, de ezt majd a doktornő megmondja.

Újra betegség:(

2010.04.26. 07:25 - sylvie76

Peti megint beteg lett. Fáj a torka, lázas. Viszem dokihoz. Majd később jelentkezem mi újság.

Vikiék ötödikek lett a kupán tegnap. Majd nyáron belehúznak. Lesz idő gyakorolni.

Voltunk orvosnál. Be van gyulladva a torka Petinek. Kapott atb-t, de azt mondta doktornő várjunk vele, ha csak lázas lesz akkor adjam neki. Adok neki c vitamint, kálciumot meg homeopátiás bogyót aztán ha holnap is lázas lesz akkor adom neki az atb-t. Ki is váltottam. Dallamos szívzörejt is hallott, de azt mondta, hogy ez elő szokott fordulni. Majd figyelgeti gondolom.



süti beállítások módosítása