Bíborka

Bíborka kislányomról, hogy hogyan fejlődik. Mik történnek velünk.

Friss topikok

  • Uzsiii: Kedves Blogíró! Udvarnoky Zsófia vagyok, végzős a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudomá... (2011.10.26. 16:44) Visszaemlékezés: május óta nem igazán írtam
  • sylvie76: @Szkupika: Köszönjük szépen! Igen hihetetlen, hogy már két év telt el azóta. És most már megy is. ... (2011.02.20. 08:57) Szülinap
  • sylvie76: @mikahock: Pillanatok alatt el is fogyott, de majd ha jöttök haza sütök megint. Köszi, most Imi d... (2010.10.12. 21:35) Torna
  • sylvie76: @Szkupika: Akkor okés ha rendben van minden. :) Nekünk is volt szülői hétfőn, de Imi volt, mert én... (2010.09.08. 19:28) Debrecen
  • sylvie76: @Szkupika: Köszi (2010.07.21. 19:22) Nyaralás a Beregben

Indafotó képek

Jó is rossz is

2010.04.10. 21:29 - sylvie76

Ma Bíborka felállt a dobozba kapaszkodva amiben játékok vannak, de esti fürdésnél is a kádba. :)) Most már szerintem minden mellett fogja gyakorolni. Tetszik neki nagyon.

Viszont Péter valószínű bari himlős. Még nem 100%, de gyanús. Milyen hisztit levágott elalvás előtt. Pedig bekentem neki, hogy ne viszkessen.

Voltunk a pásztor napon is. Igaz mi csak délután mentünk ki Bibivel, de Peti már délelőtt kint volt és simogatott barit, bocit. Nagyon tetszett neki. Viszont mire a rendőrök bemutatója volt akkor már aludt.:( Így lemaradt róla, pedig jó volt. Ismerősünk kisfia Lackó, mikor a terrorista lövöldözött és utána a kutya lefegyverezte, na beszólt, hogy kellett neked puskázni!:))

 

Kiscipő

2010.04.08. 22:18 - sylvie76

Szerencsére Peti nem lett beteg, így nem kellett menni az orvoshoz. A jó bevállt homeopátiás bogyót ettük, meg volt itthon borsmentás illóolaj azt rácsepegtettem a vizes zsebkendőre és az ágya mellé tettem.

Nevettük az apjával, mert tegnap este mikor vége lett a Jóban rosszban, az apja mondta, hogy na menjünk aludni és most meg ő mondta mikor vége lett, hogy na menjünk aludni. :))

Ma voltunk kezelésen és korai fejlesztőn. Aztán kajtattam volna cipőt Bibinek. Elég nehezen ment, mert a legkisebb cipő amit próbáltunk is nagyobb volt a lábánál vagy három számmal. Így a Tescóba néztünk neki baby cipőt 0-3 hónapos korig, na az lett jó neki. :))

Vikinek meg versenye lett volna délután, szövegértés, és ott voltak már a gyerekek egy jó negyed órája, mire ment valaki szólni nekik, hogy elmarad.

Bíborka névnapja

2010.04.06. 11:59 - sylvie76

Ma van Bibi névnapja. Már volt Erzsi és anyu megköszönteni. Délután meg lehet jönnek Miciék meg Margitkáék.

Lehet Petit elviszem az orvoshoz, de még nem biztos. Mert egyébként napközben semmi baja, de éjszaka fulladva köhög. Van itthon kúp, majd azt adok neki. Meg van gyógyszer azt is adom neki, de ha véletlen napközben is köhögne akkor elviszem dokihoz.

Tegnap Bíborka felállt. Megkapaszkodott és felhúzta magát. :) És úgy kotor, hogy csak na. És már nem mindig fordítja ki a csípőjét.

Húsvét

2010.04.05. 10:12 - sylvie76

Ma húsvét második napja van. A tegnap délelőtt sütés főzéssel telt, mindent megcsináltam amit terveztem. Délután, vagy is későn este elmentünk egy ismerős családhoz, vacsorázni. Elég későn jöttünk haza, majdnem éjfélkor. De a gyerkőcök nem aludtak el, hazajöttünk, megfürödtünk és fekvés, alvás.

Bíborkám egyre többet gagyarászik. Most is mondja nekem a magáét. Már volt is egy locsolónk ma, apu. Peti meg Imi meg már elmentek locsolni. Viki meg éppen most lépett be az ajtón. Hazaérkezett végre. Abádszalókon volt péntek óta. 

Ja és a lényeget nem is írom, sikerült a kocsinkat eladni és vettünk egy másikat. :)) Nagy szükség van autóra mivel elég sokat járunk Debrecenbe. A másik már kiszolgált bennünket öt évig.

 



süti beállítások módosítása