Bíborka

Bíborka kislányomról, hogy hogyan fejlődik. Mik történnek velünk.

Friss topikok

  • Uzsiii: Kedves Blogíró! Udvarnoky Zsófia vagyok, végzős a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudomá... (2011.10.26. 16:44) Visszaemlékezés: május óta nem igazán írtam
  • sylvie76: @Szkupika: Köszönjük szépen! Igen hihetetlen, hogy már két év telt el azóta. És most már megy is. ... (2011.02.20. 08:57) Szülinap
  • sylvie76: @mikahock: Pillanatok alatt el is fogyott, de majd ha jöttök haza sütök megint. Köszi, most Imi d... (2010.10.12. 21:35) Torna
  • sylvie76: @Szkupika: Akkor okés ha rendben van minden. :) Nekünk is volt szülői hétfőn, de Imi volt, mert én... (2010.09.08. 19:28) Debrecen
  • sylvie76: @Szkupika: Köszi (2010.07.21. 19:22) Nyaralás a Beregben

Indafotó képek

Nemzetközi Down Világnap

2010.03.21. 21:58 - sylvie76

Ma van a Downosok világnapja.

Debrecenben majd csak májusban lesz egy találkozó. Szép napos időben, kint rendezik meg. Remélem el tudunk menni. Mert a névadót is májusra tervezzük.

Ma voltunk a Vadászháznál főzöcskézni. Imi halászlevet főzött,  Kukker meg slambucot. Sajnos már az utóbbiból nem tudtam enni, mert úgy teli voltam mint a déli busz. Bibi is nagyon sokat csipegetett. Olyan jó az étvágya.

Délután meg mikor hazajöttünk Peti elauldt én meg a két csajjal elmentem Marika nénihez elvittük a varni valókat. Úgy összegyűlt már.

Most meg végre elcsendesedett a ház és egy kicsit leültem üzenetekre válaszolgattam. Ma kaptam egy nagyon-nagyon kedves barátnőmtől üzenetet és válaszoltam is neki gyorsan.

 

Játék

2010.03.20. 22:16 - sylvie76

Ma nagyon mozgalmas napunkt volt, főleg nekem. Délelőtt koppasztás, aztán tészta sütés holnapra. Majd rend rakás és utána indulás a két kicsivel a játszóházba. Van most már minden szombaton négytől gyerekeknek program. Törpikék játszója. Mondókázás, játszás. Nagyon tetszett és a gyerkőcöknek is tetszett nagyon. Peti szinte kipirult. Bíborka meg kedvére mászhatott, labdán hintáztattuk meg ilyenek. Remélem minél többször el tudunk menni, mert szokja legalább Peti a gyerekeket, hiszen szeptemberben lehet már oviba megyünk.

Tegnap meg Egyesületi gyűlésünk volt. Nádudvari Ficánka Kiemelkedően Közhasznú Egyesület. Az egyesület családi napközit akar létrehozni ahová 20 hetes kortól 14 éves korig jelentkezhetnek. Remélem sokan veszik majd igénybe a szolgáltatást. Jövő héten pénteken lesz egy fórum ahová remélem nagyon sokan eljönnek, hiszen ott bárki kérdezhet, hogy pontosan mit is takar a családi napközi.

Mászás

2010.03.18. 15:01 - sylvie76

Azt már írtam, hogy próbálkozik Bíborka a mászással. Na ma a fizikoterápián elég sokat mászott, kicsit még kifordul a jobb csípője, de most majd azon is erősítek egy kicsit és akkor tökéletes lesz a mászásunk is. :)) Majd erről is csinálok fotót és pótlom hamarosan.

A korai fejlesztőn is nagyon ügyes volt, kapott is egy matricát:))

Vikiéknek megvolt tegnap a felvételi megírása. Egy furcsaság volt amit mondott a Viki, hogy angolból voltak kis rövid kérdések amire válaszolniuk kellett, és ebből egy az volt: Hogy hívnak? Kérdem? Akkor minek kellett ez a nagy jelszavazás, hogy nem a nevüket írták a lapra, hanem a jelszavukat. Egyébként ő azt mondja jól sikerült, úgy érzi. Ha meg lesz a 70% akkor bejut, kivéve ha mind a 19 gyereknek megvan a 70% és a többieké több % mint az övé. A 19 gyerekből 13 jut be. Én úgy vagyok vele ha ott kell neki lennie abban az osztályban akkor biztos bejut. Ha meg nem akkor nem és kész.

 

sylvie76: Bibi az agyon1

Kardiológiai kontroll

2010.03.16. 20:38 - sylvie76

Ma voltunk kontrolon. Nem sok jót mondott a dokinő. :( Azt mondta, hogy ha nem fog legalább az egyik lyukacska összezáródni, erre még van egy évünk kb. ha nem lesz beteges Bibi, ha az lesz akkor hamarább, műtétre kerül sor. Most még négy havonta járunk kontrollra, aztán majd látjuk, én azért még reménykedem az összezáródásba.

A hétvégén szülinapoztunk, anyunak és Petinek volt a szülinapja, anyuék tartottuk. Csak Viki hiányzott, de ő versenyen volt Egerben. Step kategóriában második hellyel jutottak a döntőbe. A cselendzsbe pedig negyedik hellyel jutottak be. Ez majd áprilisbe lesz. Viszont még ebben a hónapban lesz kupa versenyük. Úgy volt nem mennek, mert csak négyen vannak, de lett egy ötödik lány, most őt tanítják be, de nem tudom milyen sikerrel járnak, hiszen azért két hét alatt betanulni egy koreográfiát, ráadásul egy szinte kezdőnek. Hát járjanak sikerrel.

Bibi most már egyre többet próbálkozik a másszással. Remélem hamarosan megy neki, pitty-putty.

Vikivel meg gyakorolgattuk az angolt, matekot, helyesírást, mert holnap angol tagozatra felvételizik. Majd írom a fejleményeket.

 



süti beállítások módosítása